Mariaverschijning op een steen

Hieronder volgt het verhaal van Ahmed El Hussieny, wonende in El Salam-stad, Caïro (Egypte). Hij heeft ons toestemming gegeven dit verhaal te publiceren:

Toen ik 14 jaar oud was, had ik een droom. Er was een grote menigte. Het leek erop dat ze op iemand wachtten. Ze waren gelukkig in de droom. Mijn broertje was ook mee, maar die mensen vertrokken in het donker. Ik had zekerheid in de droom dat deze mensen op de Maagd Maria wachtten. Ja, ik voelde het.

Toen voelde ik dat iemand op mijn rechterschouder tikte. Om te zien wie het was, draaide ik me om. Het was de Maagd Maria die glimlachte, toen legde Ze een steen in mijn hand en ze zei: "Het is van jou, Ahmed, het is van jou."

Er straalde licht om haar heen. Ik heb nog nooit zo'n licht gezien. Er waren engelen in de buurt. De maan had een prachtig licht, niet zoals wij het in ons leven zien.

Twee jaar na de droom liepen mijn broer en ik over een weg in Caïro. Het was augustus 1996. Die dag namen we een andere route om snel thuis te komen.

Mijn broer en ik waren aan het rennen. Plotseling struikelde ik en viel op de zandgrond. Ik pakte automatisch een steen van de grond en keek ernaar. De steen gaf een helder licht. Ik zag het gezicht van een vrouw in de steen, ze was zwanger. Ik kon bij de vrouw duidelijk wenkbrauwen, ogen en een neus in de steen ontdekken. Ik zweer dat ik haar snel herkende. Zij was de Maagd Maria.

Ik stopte de steen in mijn zak. Toen gingen mijn broertje en ik naar huis, maar mijn moeder schold ons uit omdat we te laat waren. Ik legde de steen voor haar op tafel. Mijn moeder zag de steen, keek ernaar en zei dat het de Maagd Maria was en dat Christus in haar baarmoeder zat. In de steen zit ook een boomstam. Er zijn veel details in de steen. Iedereen die de steen zag, zei dat het de Maagd Maria was

Afmetingen steen:
Hoogte:  27,57 mm
Breedte: 17,64 mm
Diepte:   12,45 mm
Gewicht:   5,3 gram