Homepage Marypages

Help alstublieft de webpagina "Marypages"

Beste bezoeker,

We wensen u veel plezier op de vele webpagina's van "Marypages"

Elke week worden er steeds meer pagina's in 11 verschillende talen aan Marypages toegevoegd. In totaal zijn er meer dan 2.000 pagina's. We geven troost bij ziekte, versturen gebeden en veel mensen keren via Marypages terug naar het rooms-katholieke geloof. Sinds 30 augustus 2007 is Marypages een Stichting. De doelstellingen van de Stichting zijn het onderhouden, ontwikkelen en uitbreiden van de internetwebsite "Marypages" en het promoten van het rooms-katholieke geloof met de nadruk op de toewijding aan Maria.

Stuur deze homepage naar al uw familie en vrienden, zodat we samen de liefde van Onze Gezegende Moeder Maria over de hele wereld kunnen verspreiden. En help ons indien mogelijk ook financieel. De economische crisis en de coronacrisis lijken ook een effect te hebben op Marypages. Het zou heel jammer zijn als zo'n prachtige homepage zou verdwijnen door geldgebrek. Alleen met uw hulp kan Marypages overleven. Maak alstublieft een donatie over op onze Paypal-account of via de Donatiemodule. We sturen een wonderbaarlijke medaille en een uitleg van het ontwerp naar iedereen die 20 euro of meer doneert. Als uw donatie 50 euro of meer bedraagt, ontvangt U ook een prachtige rozenkrans uit Lourdes. De rozenkrans bevat een druppel heilig water uit de bron in Lourdes. We bestellen de rozenkransen rechtstreeks bij Lourdes en ze zijn alle gezegend.

Alle extra inkomsten die worden gegenereerd, worden gedoneerd aan goede doelen met een katholieke basis, op dit moment "Stichting Amazonekinderen". Wij staan ​​ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Flevoland onder nummer 39100629.

Kom snel terug om https://www.marypages.com/ opnieuw te bezoeken.

God zegene u en uw geliefden,
Leo de Bondt
Voorzitter Stichting Marypages
www.marypages.com
E-mail: info@marypages.com

Facebook Marypages

Rabobank: IBAN / SEPA-nummer: NL19RABO0136467849 / BIC-nummer: RABONL2U,
Stichting Marypages, 6942 WX Didam, Nederland