Dozulé (Frankrijk) 1972

28 maart 1972 tot 6 oktober 1978

Dozulé is een dorp op 25 kilometer van Caen en Lisieux in Normandië.

Madeleine Aumont was een Franse katholieke vrouw, die 49 verschijningen kreeg tussen 1972 en 1978 van Jezus en de heilige Michael. Boodschap van Jezus: "Zeg de priester om op deze plaats het Glorierijke Kruis te doen oprichten".

Zij werd geboren op 27 oktober 1924 in Putot-en-Auge (Calvados, Frankrijk) Zij stierf op 27 januari 2016 in het ziekenhuis van Lisieux (Calvados, Frankrijk), op 91-jarige leeftijd.

Hoewel zij een eenvoudige huisvrouw was, die alleen maar lagere school had gehad, heeft zij veel mededelingen in het Latijn gehad, waarvan zij totaal niets begreep.

Op 28 maart 1972 kreeg Madeleine een visioen van een groot lichtgevend kruis in de lucht, boven de plaats genaamd Haute Butte, in Dozulé.

Al bijna 30 jaar komen christenen bijeen in het Franse dorp Dozulé, in het bisdom Bayeux en Lisieux, op uitnodiging van Madeleine Aumont. Zij vraagt ​​haar gelovigen om het glorierijke kruis van Jezus Christus te vieren en te bidden voor de verlossing van de wereld. Christus zou haar hebben bevolen om in Dozulé een lichtgevend kruis van 738 meter hoog en met een spanwijdte van 288 meter te bouwen, waarbij Hij haar de technische details had aangegeven die nodig waren voor deze realisatie.

Om meer te weten te komen over het leven van Madeleine Aumont en over de Boodschap van de verschijningen, kunt u haar notitieboekjes lezen getiteld: Notitieboekjes: "Volledig dagboek van de verschijningen van Jezus in Dozule, 1970-1979".

Madeleine was een heel eenvoudige vrouw, getrouwd en moeder van 5 kinderen. Zij had het voorrecht van de Heer. Het was aan haar dat Hij het visioen van zijn kruis toevertrouwde, gevolgd door deze woorden: "U zult dit kruis bekendmaken en u zult het dragen" (eerste verschijning - dinsdag 28 maart 1972).

Deze verschijningen zijn niet erkend door de katholieke kerk.