Holandés    Inglés    Немецкий     عربي Italiano 

 Espańol    Francés     Polski    Русский    Portuguęs  

 

A Marypages Alapítvány

 

A Szentséges Szűz Mária jelenései

(Az Úr Szolgálóleányától a Mennyország és a Világ Királynőjééig)


Vesd bizalmadat Szűz Máriába és tudatosítsd magadban: ő mindig melletted áll. Minél jobban hiszed ezt, annál közelebb kerül hozzád. Igy részed lehet az Ő nyugalmában és békéjében.


 “Én vagyok a Fiamhoz vezető út; mindenki, aki hozzám jön, Krisztushoz érkezik.”

Római katolikus neveltetésem következtében vallom a Szentháromság titkát: Az Atyaistent, a Fiúistent (Jézus Krisztust) és a Szentlélek Úristent. Ő minden létező teremtője, és az ő hatalma minden képzelőerőnket felülmúlja. Weboldalaim információt nyújtanak Égi Édesanyánkról, Máriáról, a Mennyek Királynőjéről, minden erények Koronájáról, aki fogantatásától kezdve bűntelen volt. Különleges helyet foglal el szívemben, mivel ő vezetett engem titokzatos módon Fiához, Jézus Krisztushoz. Erről a “Ki az a Leo de Bondt? ”cimű weboldalon olvashatnak. Mária szűzi mivoltát feltétel nélkül vallom. IX. Piusz pápa 1854. december 8-án hirdette ki ünepélyesen a Szeplőtelen Fogantatás dogmáját. A dogma kihirdetése után 4 évvel jelent meg Szűz Mária Bernadette Soubirous-nak Lourdes-ban. A kérdésre, hogy ki ő, Mária így felelt: “Én vagyok a Szeplőtelen Fogantatás,” s ezzel megerősítette IX. Piusz által kihirdetetteket.A weboldal készítéséhez nyújtott segítségért köszönet illeti Robin fiamat.

A Szűzanya azért jelent meg nekünk, hogy figyelmeztessen bennünket. Nagyszerűek és jelentőségteljesek La Salette-ben mondott szavai: ha népem továbbra sem engedelmeskedik az Úristennek, Fiam fenyítő kezét nem tudom tovább visszatartani.” Ezzel az idők végezetére utal. A szomorú testtartás, a kiontott könnyek és e szavak mind az emberiség iránti aggodalmát és szeretetét juttatják kifejezésre.  “…soha nem fogjátok tudni meghálálni nekem amit értetek tettem.” Mária azt kéri tőlünk, hogy sokat imádkozzunk,  hogy az emberiséget megmentsük. Megtérésre, imára, és bűnbánatra szólít fel és a rózsafüzér imádság gazdag kegyelmeire mutat rá, kér és esdekel: “Engesztelődjetek ki Istennel.” Ezt mondja: “Azt akarom, hogy mindenki üdvözüljön, úgy a jók, mind a rosszak.  Én vagyok a Szeretet Anyja, mindenki Édesanyja; mindannyian gyermekeim vagytok. Azért szeretném, ha mindenki üdvözülne. Ezért kérem, hogy az egész világ imádkozzék.

Ó bűn nélkül fogantatott Szűz Mária, könyörögj érettünk, kik hozzád menekülünk!

 

Kattintson az alábbi linkre, ahol minden, az Egyház által jóváhagyott Szűzanya-jelenést megtalál.

 
 

-- A Marypages Alapítvány --
 

Az alapítvány célja: a Marypages internetes weboldal fenn- és karbantartása, rendszeres frissítése, a római katolikus hit megismertetése céljából, különös hangsúlyt helyezve Szűz Mária tiszteletére. Az ezen tevékenységek után fennmaradó összeget római katolikus alapokon álló jótékonycélú szervezeteknek juttatjuk el. A flevolandi kereskedelmi kamaránál az alábbi jegyzékszámon bejegyezve:  39100629 

Támogató:
Minimum évi 20,-- € összegért Ön az Alapítvány hivatalos támogatója lehet.

Ezáltal jogosult: 
● valamint küldünk Önnek egy Csodás Érmet, részletes tájékoztatóval együtt.

Minimum € 50,-- összegű támogatás esetén ezen felül Ön egy gyönyörű lourdes-i rózsafűzért is kap ajándékba. A rózsafüzér egy cseppet is tartalmaz a lourdes-i barlang forrásának vízéből.

Az Ön anyagi támogatása elengedhetetlen a Marypages fennmaradásához. Amennyiben támogatni kíván minket, ezt az alanti “online átutalás” gombra kattintva megteheti.

ONLINE DONATION

 

 

Kérem, írjon  Ön is vendégkönyvünkbe,
mielőtt weboldalunkat elhagyná. Isten áldja!

Leo's Gastenboek

 

E-mail:

 

Látogatók:
 

Copyright © Marypages Design. Minden jog fenntartva. A Marypages Alapítvány kifejezett írásbeli engedélye nélkül semmilyen információ, beleértve szövegeket, képanyagokat valamint html kódokat is, nem letölthető és/vagy terjeszthető elektronikus úton, nyomtatás útján és semmilyen más módon sem.

Utolsó frissítés: 7 január 2018